Colindători, târguri de cadouri și alte surprize, în acest weekend, la Palas

Voia bună, colindele, distracția și spiritul Crăciunului sunt nelipsite în acest weekend, la Palas Iași. Ieșenii sunt așteptați la târgurile, atelierele și concertele de colinde special pregătite pentru ei.

Primiți cu colinda? Atunci sunteți invitați vineri, 13 decembrie 2019, dar și sâmbătă, 14 decembrie, la concertele de colinde susținute de ansamblurile populare Monor și Maramureș, care încep de la ora 17:00, în ambele zile. De vineri până duminică, în Atrium, poți să treci și pe la Atelierul Speranței, organizat de Rotary Copou, unde, pentru o donație care va ajuta o cauză caritabilă, vei primi la schimb un obiect decorativ unicat.

Peste zece artiști locali au meșterit cele mai speciale obiecte, pe care tu să le oferi celor dragi, și pe care le vei găsi, de sâmbătă, 14 decembrie, până duminică, 22 decembrie, la Atelierul Artistului din Atriumul Palas, zona Zara. Alte sugestii sunt disponibile la târgul Santa’s Train, tot din Atrium.

Palas ți-a pregătit și alte surprize care te vor ajuta să găsești mai repede darurile de pus sub brad în seara de Ajun. Târgul de cadouri și decorațiuni Crăciunia a poposit la Palas și va sta până pe 7 ianuarie 2020,  de unde vei putea achiziționa decorațiuni, accesorii, jocuri și jucării.

Vino și tu să primim împreună colindătorii și să intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;