Radiant Professional – ritualul complet de frumusețe, în Iulius Mall Iași

Pasionată de frumusețe? Descoperă magazinul Radiant Professional Make-up, inaugurat recent în Iulius Mall Iași! Aici găsești trusa completă de produse cosmetice pentru un look impecabil, rezistent și profesional.

Găsești Radiant Professional Make-up la etajul 1 al Iulius Mall, acolo unde poți alege dintr-o gamă variată de produse pentru frumusețe, atât pentru un machiaj perfect, cât și pentru îngrijirea tenului și a părului.

Radiant Professional Make-up este un brand sofisticat de produse profesionale de make-up și îngrijire a tenului, care, încă din 1991, oferă produse specializate, prin tehnologie de ultimă generație și cu formule inovativeGama Skin Care include produse avansate din punct de vedere bio tehnologic, recunoscute pentru textura lor unică și senzația plăcută pe care o lasă asupra pielii, cu ingrediente atent selectate, pentru un ten strălucitor și revitalizat.

În oferta noii locații sunt cuprinse branduri care acoperă și cele mai exigente preferințe. Seventeen are o tradiție încă din 1964 în reînnoirea și reinventarea produselor de make-up, parfumuri și pentru unghii. Gama de îngrijire a pielii Seventeen Skin Perfection se bazează pe ingrediente naturale și din plante, prietenoase cu pielea, dar, în același timp, foarte eficiente și la prețuri accesibile.

Lorvenn Hair Professionals este un brand dedicat îngrijirii părului, cu o selecție de produse la standarde superioare și ingrediente de înaltă calitate. Oferind cele mai bune soluții pentru vopsirea și îngrijirea părului, dar și în materie de styling, răspunde tuturor așteptărilor pentru un păr sănătos, puternic și plin de strălucire.

Colecțiile sezoniere sunt inspirate din cele mai noi trenduri în modă și make-up și sunt prezentate în ghidurile exclusive de frumusețe ale brandului. Vino să le descoperi în magazinul din Iulius Mall Iași! Îți va veni în ajutor personalul bine pregătit, care îți va oferi sfaturi personalizate și o experiență completă a ritualului de frumusețe.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;