Sesiune regională de informare a programului Inovare în Industria Verde

Innovation Norway si Camera de Comerţ si Industrie Iasi au plăcerea să vă invite la sesiunea regională de informare a programului Inovare în Industria Verde,  sesiune ce va avea loc în data de 09 aprilie 2013, începand cu ora 09.00, la sediul Camerei de Comerţ si Industrie din Iasi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou. 

În cadrul Mecanismului Financiar SEE si al Mecanismului Financiar Norvegian, Innovation Norway a fost numit Operator de Program pentru 3 arii de program, printre care si Inovare în Industria Verde. Programul Inovare în Industria Verde Romania va contribui la cresterea competitivităţii întreprinderilor verzi,  sprijinirea ecologizării întreprinderilor si stimularea antreprenoriatului si inovării în domeniul protecţiei mediului. Bugetul total disponibil este de 21.623.200 euro. Rezultatul programului constă în “realizarea de oportunităţi de afaceri pentru o economie europeană verde”.

Grupul ţintă principal al programului este format din întreprinderi private românesti. Organizaţiile neguvernamentale cu activităţi principale legate de dezvoltarea afacerilor ecoinovative în comunităţile din Romania sunt eligibile pentru Schema de Granturi Mici din cadrul programului de finanţare. În cadrul sesiunii de informare vor fi oferite informaţii potenţialilor solicitanţi cu privire la criterii de eligibilitate pe care solicitanţii si partenerii trebuie să le îndeplinească, procedura de depunere a cererilor de finanţare etc. Toate documentele relevante pentru potenţiali solicitanţi si parteneri ai acestora se vor gasi pe site-ul programului www.norwaygrants-greeninnovation.no.

Limba programului este engleza. Participanţii la sesiunea de informare vor beneficia de servicii de traducere. Înregistrarea si confirmarea participării la sesiunea de informare se realizează la Camera de Comerţ si Industrie Iasi, tel.: 0232.268001, fax: 0232.214530, e-mail: sorin.gheorghiu@cciasi.ro, persoană de contact: Sorin Gheorghiu, Sef Departament Sprijinirea Afacerilor.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;