Atipic Beauty, un spectacol de modă inedit, în acest weekend, la Palas

Începutul de primăvară aduce la Palas evenimente de la care nu trebuie să lipsești. O defilare de modă atipică, unde modelele vor demonstra că fericirea este o alegere, nu o întâmplare, și că totul este posibil, dacă îți dorești.

Sâmbătă, 7 martie 2020, vă așteptăm în Atriumul Palas la un eveniment inedit și emoționant. Atitudineaperseverența și dorința de a face acel lucru care pare imposibil sunt doar câteva dintre caracteristicile celor 12 modele de catwalk, care vor fi în centrul atenției la Atipic BeautySpectacolul de modă va începe la ora 18.00, iar gazda serii va fi Cosmina Păsărin. Atmosfera va fi completată cu un concert susţinut de Patricia, Academia de talente Elena Gondoş şi Univers Band. NICHI Cristina NichitaTina OlariAtelier Couture by Loredana CiangăuNicoleta NegurăAida LorenaClaudia RawlingsAryanna KarenCiprian CozmaRebecca CotrăuNissa și Rouge sunt designerii care au creat piesele vestimentare în care vor defila cele 12 modele speciale. Intrarea este liberă, însă se vor putea face donații către Asociația Open Your Heart, care a organizat evenimentul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și NICHI Cristina Nichita. Atipic Beauty nu este doar despre modelele de catwalk, dar și despre modelele de viață.

Dacă nu ai apucat să îi cumperi cadou de Ziua Mondială a Femeii, până duminică, 8 martie, în Palas Mall are loc târgul Cadou pentru EAMărțișoarebijuterii feluriteeșarfe în culori veselegenți și portofele din piele, dar și multe alte articole și-au făcut loc pe mesele expozanților.

Tot până duminică, în Atriumul Palas11 artiști vizuali te așteaptă să descoperi noile colecții dedicate anotimpului în care natura începe să înflorească. Ceasuri pictate manualtablouri unicatbijuterii create cu migală din metale și pietre semiprețioasemărțișoare inedite și alte produse te vor surprinde prin autenticitatea și frumusețea lor.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;