Antibiotice Iași ajută Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”

Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”din București, principalul pol pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19, va primi din partea Antibiotice Iași suma de 250.000 lei. De asemenea, 50.000 lei se vor duce către Institutul Regional de Oncologie Iași.

“În acest context pandemic cu care nu ne-am mai întâlnit până acum, se impun măsuri excepționale. Suntem un producător român de medicamente și vom avea întotdeuna grijă de români iar acum, ne exprimăm întreaga disponibilitate să ajutăm sistemul de sănătate să procure resursele necesare pentru a face față suprasolicitărilor ce vor urma. Antibiotice la momentul de față nu a întrerupt procesele de fabricație și își propune să asigure cu medicamente orice solicitare venită din partea spitalelor din toată țara, mai ales dacă acestea se confruntă cu rupturi de stoc pentru medicamente de urgență”, a declarat Ioan Nani, Director General Antibiotice.

În acest sens, Antibiotice Iași pune la dispoziția spitalelor pentru comenzi de urgență, două numere de telefon:

  • Bogdan Turca, Director Național de Vânzări – 0754203173
  • Diana Moroșanu, Manager Național Hospital – 0726345130

Ca producator român de medicamente, Antibiotice Iași are o tradiție de aproape 65 de ani, fiind principalul furnizor de antiinfecțioase pentru spitalele din România.

 

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;