Palas continuă să fie alături de tine! Hypermarketul Auchan, farmaciile, pet shop-ul și curățătoria sunt deschise

Palas rămâne alături de ieșeni, care au în continuare la dispoziție produse alimentare și de strictă necesitate. În permanență sunt implementate măsuri ample de dezinfecție, pentru a-i proteja pe cei care au nevoie de produse alimentare, veterinare, medicamente sau de servicii de curățare a hainelor.  

Pentru cumpărăturile de alimente, produse de curățenie sau de igienă și nu numai, hypermarketul Auchan este deschis zilnic, în intervalul 08.00 – 21.00. Clienții au la dispoziție un spațiu generos, bine organizat, pentru a nu exista timp de așteptare la intrarea în hypermarket, a nu se forma aglomerație și a păstra distanța de minimum 1 metru între persoane, inclusiv la casele de marcat. Totodată, pentru siguranța cumpărătorilor și a angajaților, au fost luate măsuri de protecție, care presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor, caselor de marcat, benzilor de produse, POS-urilor, vitrinelor și frigiderelor, dar și punerea la dispoziția clienților de substanțe pentru dezinfectarea mâinilorStocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse, astfel încât cumpărătorii să găsească tot ce le trebuie, în același loc.

Cei care au nevoie de medicamente găsesc deschise farmacia Ropharma (între orele 10.00 – 21.00), cu intrarea din exterior (rond KFC), și cele două locații Sensiblu (cea din galeria Auchan – 10.00 – 21.00, iar cea de pe esplanada intrare Palas Mall – 10.00 – 20.00). Produse de igienă și îngrijire personală, dar și alimente sunt disponibile la dm drogherie markt, unde programul este de la ora 10.00 la ora 21.00. O varietate de bunătăți sunt și la Bottega del Panedeschisă în intervalul orar 08.00 – 20.00.

În galeria comercială de sub Auchan sunt accesibile Meet Concept Store și Cămara lui Baciude la 12.00 la 20.00, dar și Rijal`s Storeîn intervalul 10.00 – 18.00. Pentru iubitorii de animale, Animax continuă să asigure produse veterinare, iar Omniclean oferă servicii de curățătorieAmbele locații sunt situate la nivelul -2 sub Auchan Palas și funcționează după programul: 12.00 – 20.00. La KFC Drive Thru programul este 10.00 – 21.00, în timp ce preparatele locațiilor Rijal`s (Taj Mahal), McDonald`s și Meat Concept Store din Palas pot fi comandate prin platformele de home delivery. De asemenea, La Bottega del Pane face livrări, pentru ca tu să te bucuri de acasă de produsele lor proaspete.

În același timp, pentru a facilita accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate, parcarea subterană de sub Auchan este fără plată.

Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Vă recomandăm să optați pentru plata cu cardul, să evitați zonele și intervalele de timp aglomerate și să vă informați doar din surse oficiale privind toate măsurile pe care trebuie să le respectăm cu toții.

Este momentul să ne bucurăm de familie și să îi protejăm pe cei dragi, așa că luăm o pauză astăzi, ca să ne reîntoarcem cu energie când totul va fi bine! Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe site-ul www.palasmall.ro.

Departament PR 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;