5:13 pm - Tuesday April 19, 1053

Carrefour Market, dm drogherie markt, Farmacia Aris și Zoo Center, deschise pentru tine, la Iulius Mall Iași

Iulius Mall Iași continuă să-ți fie alături, prin locațiile cu produse de strictă necesitate care au rămas deschise. Indiferent de ce ai nevoie, alimente, medicamente sau articole pet shop, suntem aici pentru tine!

Continuăm să luăm măsuri pentru siguranța și sănătatea tuturor celor care ajung în locațiile cu produse de strictă necesitate rămase deschise în Iulius Mall Iași, prin operațiuni constante de dezinfecție. Carrefour Market funcționează între orele 08.00 și 20.00, asigurând o gamă completă de alimente, produse de igienă și de îngrijire personală sau a locuinței, dar și multe alte articole pentru preocupările și pasiunile tale, cărora acum le poți aloca mai mult timp. Pentru protejarea cumpărătorilor, au fost implementate măsuri pentru a evita aglomerația și a menține distanța optimă între persoanesuprafețele de contact sunt dezinfectate în permanență, iar personalul este instruit pentru a oferi servicii într-un mod responsabil.

Mai ales în această perioadă, este important ca și casa să fie curată și primitoare, iar la dm drogherie markt găsești produse variate pentru îngrijirea locuinței, dar și multe alte articole pentru tine și familia ta. Programul este de la ora 10.00 la ora 20.00. Și magazinul Altex este deschis, în intervalul 10.00 – 20.00, pentru a asigura livrări la domiciliu.

Farmacia Aris din Iulius Mall Iași funcționează de la ora 09.00 la ora 19.00, asigurând necesarul de medicamente. Dacă ești posesor al unui animal de companie, pe lângă timpul petrecut cu el, îi poți oferi prietenului necuvântător deliciile preferate, dar și opțiuni de joacă, disponibile la Zoo Center, de la ora 10.00 la ora 22.00.

Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Vă recomandăm să optați pentru plata cu cardul, să evitați zonele și intervalele de timp aglomerate și să vă informați doar din surse oficiale privind măsurile pe care trebuie să le respectăm cu toții.

Este momentul să ne bucurăm de familie și să îi protejăm pe cei dragi, iar noi suntem alături de tine! Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

Departament PR

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;