5:13 pm - Friday April 20, 6655

Dublă lansare on-line de carte, pe pagina de facebook a Asociației Universul Prieteniei

Dublă lansare de carte on-line, din Colecția „Modus vivendi”,  joi, 28 mai 2020, ora 18.00, pe pagina de facebook a Asociației Universul Prieteniei  – https://www.facebook.com/groups/asociatiauniversulprieteniei/: Liliana Albu, cu volumul „Iubirea ca o poezie” și Mihai Constantin Ticu, cu volumul „Albituri în roz”, prezentate de Vera Crăciun și Mihai Batog Bujeniță, membri ai  Uniunii Scriitorilor din România.

Actrița Ina Paladi, de la Teatrul „Studio Lux Art” și  Florin Gorgos, student la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, vor susține un scurt recital de poezie din volumele lansate. Evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi.

Lansarea va fi sub forma unui scurt clip video, autorii fiind prezenți în mediul on-line, pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

           Organizatori: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iași,  în parteneriat cu Teatrul „Studio Lux Art”.

„Liliana Albu ne incită cu un titlu (Iubirea ca o poezie), în care cuvântul poezie este asemănat cu iubirea, ceea ce mă face să cred că poezia poate să plutească pe aripile iubirii. (…) Poeta iubirii ne invită discret, de la pagină la pagină, pentru a descoperi magia iubirii prin cuvânt”.

(Vera Crăciun)

„Mihai Constantin Ticu este un poet care chiar merită acest nume, nu neapărat prin prolificitatea operei  sale, una remarcabilă, pentru că în ultimii ani a editat mai multe volume, ci, în primul rând, pentru profunzimea creației sale, pentru frumusețea și armonia ei”.

(Mihai Batog Bujeniță)

 

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;