5:13 pm - Friday April 19, 4650

Antibiotice Iași, premiată la Gala Romanian CSR Awards 2020

Proiectul “Alege să fii farmacist” derulat anul trecut de compania Antibiotice în parteneriat cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași a fost premiat cu Mențiune la Categoria Parteneriat Intersectorial, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2020, joi 4 iunie.

“Alege să fii farmacist” este un proiect destinat tinerilor liceeni din regiunea de Nord-Est a țării, aspiranți la o carieră în industria farmaceutică. “Această recunoaştere naţională arată că, atunci când se întâlnesc un elev cu aspiraţii, un profesor potrivit şi o companie în care pasiunea poate deveni profesie, societatea în general nu are decât de câştigat”, a explicat Mihaela Ceucă, manager Resurse Umane, Antibiotice SA

În cadrul proiectului, farmaciști, angajați ai Antibiotice, au susținut prezentări în fața a 50 de liceeni, despre profesia lor, oferind atât informaţii, cât şi un exemplu personal despre ceea ce înseamnă să îți urmezi pasiunea, devenind farmacist ce activează în domeniile cercetării, calității ori fabricației de medicamente, într-o industrie salvatoare de vieţi.

Decanul Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, dna Lenuța Profire a declarant: Această distincție ne onorează și ne determină să persevaram în demersul nostru de a implementa proiecte privind educația și formarea profesională. Mulțumim companiei Antibiotice pentru ocazia unică oferită, prin care elevii au putut să cunoască lumea fascinantă a medicamentului și să înțeleagă procesul complex de realizare a unui produs farmaceutic de la idee și concepere, până la producerea pe fluxuri de fabricație și prezența lui in farmacie.

Antibiotice dezvoltă de circa 10 ani programe de orientare profesională pentru viitorii absolvenți ai facultăților de Medicină, Farmacie, Biologie, Chimie, Inginerie Chimică și Protecția Mediului, ce își doresc o carieră în industria farmaceutică. Compania oferă oportunitatea studenților din anii terminali de a-și completa pregătirea universitară cu o serie de concepte specifice industriei prin programe precum ”Școala de vară a+” aflată la a X-a ediție și ”Perform a+” , ce însumează patru ediții.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;