5:13 pm - Thursday April 20, 6023

Triplă lansare on-line de carte

Triplă lansare de carte on-line, din Colecția „Modus vivendi”,  joi, 11 iunie 2020, ora 18.00, pe pagina de facebook a Asociației Universul Prieteniei  – https://www.facebook.com/groups/asociatiauniversulprieteniei/: Petronela Angheluță, cu volumul „Rânduri printre gânduri”(cronică), Dorel Mancaș, cu volumul „Cu mintea în inimă” (poezie), cu o grafică semnată de Andreea Predică și C.Titi Nechita, cu volumul „Trubadur printre rondeluri” (poezie).

Volumul Petronelei Angheluță va fi prezentat de scriitorul Vasile Fluturel, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Cele două volume de poezie vor fi prezentate de prof. Petronela Angheluță, care a scris și prefața acestora.

Mălina Balcan,  studentă la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, va susține un scurt recital de poezie din volumele lansate. Participă: prof. Elena Fluturel. Moderator: Rodica Rodean-președinte Asociația „Universul Prieteniei” Iași.

Lansarea va fi sub forma unui scurt clip video, autorii fiind prezenți în mediul on-line, pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

           Organizator: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iași.

„Petronela Angheluță ne surprinde cu o nouă apariție editorială, în care așterne Rânduri printre gânduri (…).Avem astfel dovada continuității demersului critic al unei diligente și atente cititoare, care și-a făcut din lectură nu numai o plăcere, un prilej de desfătare a sufletului, ci și unul de reflecție și o modalitate de a scoate la lumină creații literare ale unor confrați de condei aparținând de generații și areale diferite.” (Vasile Fluturel).

„…Dorel Mancaş este, indubitabil, „poetul iubirii luminoase”, pentru că „numai din iubire şi de dorul ei, devii poet”, „numai din iubire şi de dorul ei” poţi „cânta” cu patos  persuasiv inefabilul poeziei despre şi pentru iubire!” (prof. Petronela Angheluţă)

 

           „Aflat la a şasea apariţie editorală, poetul C. Titi Nechita propune, şi de această dată, o poezie filtrată prin sita sufletului, o poezie al cărei mesaj  ne oferă trăiri intense ale unor momente existenţiale memorabile, ori chiar ale unor clipe ce par insignifiante, dar au o semnificaţie aparte de care, uneori, nu suntem pe deplin conştienţi în goana noastră prin sinuosul labirint al vieţii.” (prof. Petronela Angheluță).

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;