Concertele verii: Vama, Delia și Smiley vor cânta, în weekend, pe scena Fratelli din Parcul Palas

Îți faci planuri pentru acest weekend? Fratelli îți propune să-l petreci ascultând muzică live, în parcul Palas. Pe scenă vor urca Vama, Delia și Smiley, care promit show-uri memorabile.

Pune un reminder pentru seara aceasta când are loc concertul Vama. Trupa revine la Iași cu un spectacol care va face publicul să cânte și să danseze toată seara. Artiștii promit o experință în care efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie va fi dublat de jocuri de lumini transmițând simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Sâmbătă, poți să pătrunzi în lumea vibrantă a Deliei, a cărei prezență scenică excentrică uimește de fiecare dată. De la costume până la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese ale sale, Delia oferă de fiecare dată un show de excepție.

Weekendul se încheie cu un concert susținut de Smiley. Astfel, duminică, unul dintre cei mai în vogă artiști români te va face să dansezi pe hiturile care l-au facut celebru: „De unde vii la ora asta”, „Să-mi fie vară”, „Criminal”, „Preocupat cu gura ta”, „Acasa”, „Pierdut Buletin” și multe altele.

Toate evenimentele vor începe de la ora 20.00 cu un warm-up party susținut de artiști locali.

 Concertele vor avea loc pe scena Fratelli din parcul Palas, iar biletele pot fi achiziționate pe www.iabilet.ro sau de la Fratelli Lounge & Club. Pentru siguranța publicului, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentelor va fi diferențiat și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

 Vino la concertele artiștilor tăi preferați și te vei bucura de muzica lor într-o atmosferă unică!

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;