Credite EMC și EFC record pentru Primăvara Dermatologică Ieșeană

Manifestarea interdisciplinară Primăvara Dermatologică Ieșeană, aflată la cea de-a doua ediție, va reuni la Iași sute de medici cu diferite specialități (inclusiv stomatologie), farmaciști, asistenți medicali și de farmacie. Organizată sub forma unei succesiuni de workshop-uri, prelegeri și cursuri, Primăvara Dermatologică Ieșeană este creditată EMC și EFC, astfel: 27 de puncte EMC pentru medici, 30 de puncte EFC pentru farmaciști și 15 puncte EMC pentru asistenți medicali și de farmacie.

Evenimentul este organizat de  Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași prin Conf. Dr. Daciana Elena Brănișteanu, președintele Comitetului de Organizare și Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, președintele Comitetului de Onoare, compania de comunicare medico-socială Houston NPA și Colegiul Medicilor Iași. Partenerii oficiali ai manifestării sunt: Societatea Română de Pediatrie, Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică, Colegiul Medicilor din România, Societatea Română de Medicină Internă, Societatea Română de Medicină Estetică și Dermatologie Cosmetică și Chirurgicală, Spitalul Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași.

Valoarea taxei de participare este de 200 de lei (pentru medici și farmaciști), respectiv 120 de lei (pentru medici pensionari, medici rezidenți, asistenți medicali și de farmacie) și acoperă accesul la lucrările conferinței, mapa pentru participanți și creditele EMC/EFC. Pentru informații detaliate despre program și pentru înscrieri online, puteți accesa site-ul www.primaderma.ro. Înscrierile se fac și prin telefon: 021-317.09.43 sau prin mail:  daniela.rajnoveanu@houston.ro.

Un program științific de calitate, susținut de lectori de elită

Pe agenda manifestării se află o serie de subiecte de actualitate din sfera patologiei dermatologice de graniță. Caracterul interdisciplinar al evenimentului va fi asigurat de peste 55 de lectori de elită reprezentând centre universitare din țară (Iași, București, Cluj, Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov) și din străinătate: (Universitatea din Modena, Italia; Universitatea din Freiburg, Germania; Universitatea de Medicină Charité din Berlin, Germania). Printre invitații de peste hotare se află Prof. Dr. Giovanni Pellacani (Italia), Prof. Dr. Cassian Sitaru (Germania), Dr. Caterina Longo (Italia), Dr. Francesca Larese Filon (Italia), Dr. Elena Ardelean (Germania) și Dr. Marie Vrânceanu (Italia).

Programul științific va scoate în evidență relațiile dintre dermatologie, pe de o parte, și alergologie, imunologie, pediatrie, neonatologie, ortopedie, oftalmologie, chirurgie vasculară, chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, medicină dentară, boli infecțioase, medicină internă, oncologie, fiziopatologie, ginecologie, nutriție, biologie celulară și moleculară, anatomie patologică, pe de altă parte.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;