Concerte ale filarmonicii, spectacol de teatru și Direcția 5, în această săptămână, la Palas

O săptămână muzicală,  presărată cu momente dramaturgice și sportive, te așteaptă la Palas. Direcția 5 va susține un concert inedit, piesa „Comedie cu olteni” îți va fura zâmbete, spectacolele Filarmonicii te vor surprinde, reprezentanții World Class ți-au pregătit exerciții speciale, iar Târgul Excelsior îi așteaptă pe școlari în continuare.

Marți seară, 15 septembrie 2020, de la ora 19.00, la spectacolul „Comedie cu olteni” va fi prezentată nesfârșita ceartă dintre familiile Joițoiu și Ciocu. Accesul la spectacolul Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Joi și vineri, de la ora 19.00, Filarmonica de Stat „Moldova” Iași te invită la concertul „Duelul Instrumentelor”, care va avea loc în Amfiteatrul Palas. Sub bagheta dirijorului George Hariton, orchestra simfonică va interpreta creații ale unor compozitori renumiți. Sâmbătă, tot de la ora 19.00, Filarmonica te așteaptă cu o nouă surpriză muzicală. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sportul în aer liber a devenit o activitate apreciată de tot mai mulți ieșeni. Vino în parcul Palas și lasă-te cuprins de vitalitate și energie! Miercuri și vineri, de la ora 19.00, reprezentanții World Class te așteaptă cu exerciții special concepute pentru a-ți da un boost de bună dispoziție.

Vino împreună cu jumătatea ta, duminică, 20 septembrie, la concertul „Povestea naostră”, susținut de Direcția 5 în Amfiteatrul Palas! Pentru „O fată ca ea” merită să spui„Te iubesc” pe ritmurile hit-urilor care au cucerit generații. Toamna începe să picteze natura în culori arămii, însă Direcția 5 te va face să simți „First Days Of Spring” de la ora 19.00. Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, pe care îl poți achiziționa de pe iabilet.ro.

Clopoțelul a sunat de curând și a anunțat prima oră de curs, însă goana după rechizite nu s-a încheiat. Palas vine cu o veste bună pentru cei care nu au apucat încă să își pregătească ghiozdanul: Târgul Excelsior va rămâne în Atrium până duminică, 20 septembrie. Vizitează târgul zilnic, între orele 10.00 – 22.00, și descoperă ofertele!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;