5:13 pm - Thursday April 19, 0756

Alte patru şcoli din judeţ cer suspendarea cursurilor la clase în sistemul faţă în faţă şi trecerea la învăţământul online

În urma confirmării pozitive cu COVID-19 a unui număr de trei şi a două cadre didactice, patru unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi au solicitat joi, 15 octombrie, suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă. Solicitările au fost aprobate de consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ respective, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, urmând ca decizia de suspendare a cursurilor şcolare organizate în modalitatea „faţă în faţă” să fie dispusă prin hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Unități de învățământ care au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „față în față” la nivel de clasă/colectiv:

Nr. crt. Unitatea de învăţământ Propunere de suspendare a cursurilor școlare organizate în modalitatea “față în față” la nivel de clasă/colectiv Numărul de clase/ colective CLASA LA CARE SUNT SUPENDATE CURSURILE ȘCOLARE ÎN MODALITATEA “FAȚĂ ÎN FAȚĂ”
1 LICEUL TEHNOLOGIC “PETRU PONI” IAȘI un elev 1 Clasa a XII-a C
2 LICEUL TEHNOLOGIC “VICTOR MIHĂILESCU CRAIU” BELCEŞTI/ structura ȘCOALA PRIMARĂ TANSA un cadru didactic 1 Clasa pregătitoare
3 COLEGIUL NAȚIONAL “MIHAIL SADOVEANU” PAŞCANI un cadru didactic 5 Clasa a V-a B, Clasa a VI-a B,

Clasa a VII-a B, Clasa a XII-a D,

Clasa a XII-a G

4 ȘCOALA PROFESIONALĂ DUMEȘTI doi elevi 2 Grupa mare,

Clasa a III-a

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;