4:18 pm - Sunday April 14, 7574

„Eat like a boss”, iar Iulius Mall îți pregătește o surpriză la pachet

O nouă surpriză apetisantă îi așteaptă pe pofticioși în Iulius Mall Iași. Alege din varietatea de restaurante din foodcourt, savurează preparatul preferat, iar noi îți facem cinste prin campania „Eat like a boss”!

După o zi plină la facultate sau la locul de muncă, o masă caldă este mai mult decât bine venită. Restaurantele din foodcourt sunt deschise, iar tu poți comanda felul de mâncare preferat la pachet. Iulius Mall Iași ți-a pregătit o super campanie, pe care nu trebuie să o ratezi: la trei mese servite, pe a patra o primești gratuitÎn perioada 6 – 30 noiembrie 2020, de fiecare dată când cumperi de minimum 15 lei de la una dintre locațiile foodcourt din Iulius Mall Iași, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul Info. La trei ștampile, returnezi cardul și primești un voucher la unul dintre restaurantele din foodcourt-ul din Iulius Mall.

Cum intri în posesia cardului „Eat like a boss”? Nimic mai simplu: îl poți solicita de la Centrul Info sau chiar de la operatorii din  foodcourt.

Burgerii suculenți în combinație cu delicioșii cartofi prăjiți, pizza cu blat pufos, noodles cu sos picant, preparate mexicane sau bunătăți grecești ispititoare și multe alte preparate gustoase te așteaptă în foodcourt.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;