MAIchei, noul centru de copiere chei, în Palas!

Ți-ai pierdut cheia de la casă sau cea de la mașină a suferit un „accident”? Ai posibilitatea să obții rapid o copie nouă, dacă apelezi la profesioniștii de la MAIchei din Palas. Priceperea și echipamentul performant permit realizarea oricărui model dorit.

Galeria din Palas Mall, dedicată serviciilor locale, s-a diversificat de curând cu centrul de copiere chei – MAIchei. Situată la nivelul -2, lângă Magic Pets, noua locație asigură servicii de copiere chei pentru orice tip de ușă, de locuință sau sediu. Tot aici se pot multiplica și cheile pentru mașină, cu cip sau fără, indiferent de marca autoturismului, de tonaj sau alte specificații, dar pot fi confecționate și telecomenzi auto sau pentru garaj, barieră ori porți automatizate. Dacă dorești o cartelă nouă pentru interfon, tot la MAIchei o poți obține, singura condiție este să vii cu un dispozitiv de acces valid după care se va realiza o replică. Oferta de servicii este completată și de o ascuțitorie pentru cuțite, foarfece și mașini de tocat, unică în Iași.

Echipamentul de ultimă generație oferit de compania de prestigiu SILCA și experiența în domeniu permit centrului MAIchei să copieze 90% din tipurile cheile existente pe piață în acest moment.

Vino să-ți clonezi cheia la MAIchei, în Palas Mall!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;