De Black Friday, la Iulius Mall Iași reducerile și premiile sunt așa de mari încât se văd și din spațiu

Crăciunul este mai aproape decât crezi, iar cei mai buni elfi se pregătesc din timp. Iulius Mall Iași îți propune o super campanie: Black Friday – Make space! Early Xmas Shopping begins, unde cele mai harnice ajutoare ale lui Moș Crăciun sunt premiate instant.

De vineri până duminică, în perioada 20 – 22 noiembrie 2020, ți-am pregătit super oferte și sute de premii în fiecare zi. Brandurile tale preferate au reduceri de până la 70% la cele mai cool piese vestimentare din acest sezon. Descoperă promoțiile de la BershkaH&MKotonPull&BearStradivarius și Terranova! Și celelalte magazine ți-au pregătit surprize pe care nu trebuie să le ratezi!

Pe lângă reducerile de Black Friday, vei descoperi și alte surprize. După ce termini sesiunea de shopping, vino la Centrul Info cu bonurile, a căror sumă cumulată este de minimum 150 de lei, iar noi te premiem pe loc. Zilnic, oferim 1.000 de premii ce constau în cecuri cadouvouchere la Donna Carinamăști de protecțiedezinfectanterăcoritoare și produse de îngrijire a pielii.

Știm, știm, te întrebi la ce preț sunt sneakerșii acum. Ei bine, „make space” în dressing pentru că „early Xmas shopping begins” la Iulius Mall Iași! Prețurile sunt reduse cu până la 60% la Buzz Sneaker StationIntersport și Sport Vision. După ce îți potolești „pofta” de sneakerși, treci și pe la celelalte magazine cu încălțăminte, care au oferte de până la 50%!

Sărbătorile de iarnă vin cu pași repezi și ne dăm seama că nu este deloc fun să rămâi, din nou, pe ultima sută de metri cu lista de cadouri. La magazinele cu produse de beauty ai reduceri de până la 70%. Descoperă ofertele de la MarionnaudThe Makeup ShopCupio și Gerovital! Iar dacă îți dorești să oferi un cadou mai special, Sabrini și Meli Melo te așteaptă cu oferte de până la 40%! Ce poate fi mai bine, după o zi obositoare la facultate sau la muncă, decât să stai seara la căldură? Librarium te așteaptă cu reduceri de până la 20% la orice produs.

După atâta shopping sigur ți s-a făcut foame. Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Mall Iași te așteaptă cu preparate delicioase, care sunt și ele la ofertă. Sandwich-uri suculentenoodles cu sos picantaripioare crocante sau clătite delicioase și multe alte bunătăți pot fi comandate la pachet sau savurate pe terasa exterioară.

Ne vedem la shopping, în Iulius Mall Iași!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;