1:03 pm - Tuesday December 1, 2020

Alege cadouri de colecție, în acest weekend, la Palas

Este Weekend cu artă și antichități la Palas și cu siguranță vei găsi cadouri pentru cei dragi, dar și mici daruri pentru tine. Lasă-te vrăjit de obiectele cu patina timpului, iar după ce ai terminat sesiunea de shopping din Atrium, treci și pe la magazinele tale preferate din Palas și profită de reducerile de Black Friday!

Weekend-ul de Artă și Antichități începe vineri, 20 noiembrie 2020, în Atriumul Palas. O varietate de bijuterii, valoroase și prin poveștile pe care le transmit de secole sau piese de mobilier unicat, ce vor da locuinței tale un strop din magia trecutului, sunt expuse până duminică, 22 noiembrie. Tot aici, pasionații de numismatică vor fi încântați să descopere monede ce le vor completa colecțiile, iar cei care sunt în căutarea farmecului unei cărți de altădată, cu siguranță îl vor găsi la târg.

Expozanții au adus cu ei și alte obiecte deosebite. Cum ar fi ca sufrageria ta să fie înfrumusețată de un pickupgramofonlampadar sau un tablou? Acestea și multe alte piese peste care timpul a trecut aproape neobservat și pe care le-a făcut atât de valoroase.

Nu uita nici de reducerile de Black Friday, care ajung până la 70%! Vezi cu ce oferte te așteaptă brandurile tale preferate, accesând catalogul online și oferă-le celor dragi cadourile pe care le merită!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;