Primul magazin Calvin Klein din nord-estul țării și al treilea din rețeaua IULIUS s-a inaugurat la Palas Iași

Ansamblul Palas a consolidat un mix de branduri premium, ca răspuns la expectanțele clienților săi pasionați în materie de modă, urmând această tendință și în acest an atipic. Astfel, portofoliul a fost completat cu un nou brand de renume internațional. Recent, Sarkk a inaugurat aici primul magazin Calvin Klein din nord-estul țării, după ce în ultimele luni a deschis locații și în Iulius Mall Cluj și Iulius Town Timișoara.

Misiunea ansamblului Palas de a aduce mai aproape de public branduri high end a dus la inaugurarea a încă unui magazin premium, la nivelul 1 al destinației de shopping. Calvin Klein ocupă o suprafață de peste 180 mp și reunește cele mai noi linii vestimentare, definite de stilul minimalist și croielile sobre. Atemporale și totuși contemporane, clasice, dar provocatoare, colecțiile de toamnă – iarnă pentru bărbați și femei includ piese iconice, concepute pentru a pune în evidență fiecare ținută. Propunerile brandului sunt completate de piese din gama Calvin Klein Underwear, precum și încălțăminte sport și casual, genți și articole de sezon, sub egida Calvin Klein Footwear & Accessories„Parteneriatele cu branduri rezonante, precum Calvin Klein, sunt maniera prin care reușim să menținem un mix de experiențe de shopping adaptat tendințelor, așa cum facem de mai bine de 20 de ani, în toate cele cinci proiecte ale noastre. Apreciem efortul și încrederea acordate prin inaugurarea primelor magazine Calvin Klein din afara Capitalei în trei proiecte din rețeaua companiei IULIUS, într-un context dificil pentru segmentul retail”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Noul magazin prezintă cel mai recent concept Calvin Klein de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up, atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului.

Calvin Klein este disponibil în peste 100 de țări, intrând și pe piața din România în prima parte a anului. În rețeaua IULIUS a inaugurat trei locații, singurele din afara Capitalei, în proiectele mixte Palas IașiIulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj, iar în București este prezent cu două magazine.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Republica Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate. De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord. SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle la nivel global ce exemplifică idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare. Compania urmărește să transmită emoție și să inspire publicul folosind imagini incitante și linii surprinzătoare ce trezesc simțurile. Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin estetica simplă, curată și modele inovative.

Despre Palas

Inaugurat în mai 2012, în centrul Iașului, Palas este un amplu proiect de revitalizare urbană, care include un mix de funcțiuni – office, retail și entertainment – dezvoltate în jurul unui element unic în regiune, o grădină publică de cinci hectare. În cei peste opt ani de la inaugurare, primul proiect de tip lifestyle center realizat în România a definit principalul pol de business al regiunii (75.600 mp spații office închiriabili, 50 de companii), cea mai amplă destinație de shopping și petrecere a timpului liber din nord-estul țării (peste 62.000 mp spații de retail, 270 magazine, restaurante și cafenele tematice), dar și ancora cultural-socială a orașului.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;