Alege cadouri create de artiști locali sau obiecte de colecție de la Palas

Dacă ai pornit în căutarea darurilor perfecte pe care să le pui sub brad pentru cei dragi, vino la Palas, unde vei descoperi obiecte vintage, dar și cadouri create cu inspirație și drag de artiști și designeri ieșeni.

Bucuria, entuziasmul și nerăbdarea de pe chipurile tuturor se instalează ușor, ușor, pe măsură ce sărbătorile de iarnă se apropie. Dacă pentru a primi darurile Moșului ești întotdeauna pregătit, postura celui care oferă este puțin mai dificilă pentru că implică alegerea unui cadou inspirat, care să aducă încântare în viața celui ce îl primește. Însă, Palas îți vine în ajutor. Astfel, de vineri până duminică, 11- 13 decembrie 2020, în Atriumul Palas are loc Weekend-ul de Artă și Antichități, de unde vei putea alege cadouri deosebite. Colecționarii au pregătit bijuterii elegante, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, decorațiuni și multe alte articole.

De asemenea, de sâmbătă, 12 decembrie, până miercuri, 23 decembrie, se va desfășura și Atelierul Artistului. 10 artiști vizuali își vor da întâlnire în Atriumul Palas Mall, unde vor expune decorațiuni de Crăciun și pentru casă, bijuterii, accesorii și haine. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia să admire şi să achiziţioneze cadouri pentru cei dragi, realizate din diverse materiale surprinzătoare.

Printre creatori se numără Olivia Alexandriuc, care propune accesorii și obiecte din piele, Irina Secrieriu, care vine cu o colecție de bijuterii aduse parcă din abisul mării, Iutiș Otilia, ce are o ofertă bogată de bijuterii din lut polimeric și decorațiuni pentru Crăciun, Koja Concept,  care aduce rucsacuri unice și Georgeta Aștefanei cu a sa nouă colecție de păpuși și articole decorative. Iris Drânceanu a pregătit diverse articole vestimentare, ornamente potrivite sărbătorilor de iarnă și bijuterii, PushDesign vine cu o varietate de produse handcrafted, Marius Patraș va fi prezent cu obiecte cu mozaic pentru design interior, Iuliana Asoltanei a creat broșe ce vor da unicitate oricărei ținute și Alina Avram propune decorațiuni sau ceasuri pictate manual.

După ce ai terminat sesiunea de shopping din Atrium, treci și pe la magazinele tale preferate din Palas, iar dacă faci cumpărături de minimum 350 de lei, din magazine diferite, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Totodată, ar trebui să faci un popas și la căsuțele instalate pe esplanadă, unde vei găsi o mulțime de bunătăți de sezon, dulciuri de pus sub brad, dar și cadouri inspirate.

Vino la Palas să alegi cadouri pentru cei dragi!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;