Descoperă decorațiunile urban cool de Crăciun din Iulius Mall Iași!

Ai auzit noile vești? Polul Nord a intrat în carantină, iar Moșul nu mai poate să vină. La Iulius Mall Iași, Lil Santa a avut grijă să aducă vibe-ul sărbătorilor, dar și premii pentru cei care sunt în căutarea cadourilor pentru cei dragi. Vino să îți faci cele mai cool fotografii cu decorațiunile de Crăciun!

 

Într-un an atipic, doar nu te așteptai ca ornamentele de Crăciun să fie simple, nu? La Iulius Mall, cel mai cool Moș Crăciun și-a luat sneakerșii în picioare și a venit să ne arate cât de bine știe să decoreze. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, uită-te la video-ul pus pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași!

Aflat în zona magazinului Samsonite, faimosul brad a fost atent ornat cu mii de luminițe sclipitoaregloburi de diferite mărimi și culori, care îi oferă un aer jucăuș. Moșul a creat și un photo corner, cu două cadre inedite. Un peisaj de basm, cu brazi înzăpezițipui de căprioarăbutuci de lemn sau o cameră cu șemineupereți de lemn pe care se află prinsă o chitară rocko pereche de căști și o boxă de mărimi spectaculoase sunt propunerile pentru sesiunile foto de anul acesta. Dacă nu ai mai postat de mult timp pe Instagram, acum este momentul! Photo corner-ul se află la etajul 1 din Iulius Mall Iași, în zona magazinului Radiant.

Lil Santa a văzut că anul acesta ai stat foarte mult pe Facebook și ți-a văzut și pozele de pe Instagram, așa că a pus în Iulius Mall și niște hashtag-uri festive speciale. Vino să le descoperi și nu uita să le folosești și tu!

Doar nu era să treacă Moșul cu vederea cei trei sneakerși uriașiFiecare dintre aceștia a fost împodobit pe măsură, astfel că sesiunea ta foto va fi unică.

Pentru că Moșul nostru este cool, a lăsat în Iulius Mall Iași și o super campanie, pe care nu trebuie să o ratezi. După ce termini sesiunea de shopping și pe cea foto, vino cu bonurile, a căror valoare totală trebuie să fie minimum 150 de lei, la Centrul Info și noi te premiem instant! După ce îți iei cadoul, ești înscris automat și în marea tombolă pentru o excursie la ski, în valoare de 1.000 de euro.

Ne vedem la Iulius Mall Iași! #XmasMusic  #XmasParty #RockStarSanta

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;