Proiect umanitar lansat de Asociatia „Universul Prieteniei!

Sub egida Asociației „Universul Prieteniei” Iași au publicat peste 100 de autori. Au scris pentru ei,  familie, prieteni sau glorie, dar niciunul nu a scris… „pentru a merge. Nu pot merge în mâini, cu mâinile scriu…” Asta  declara Sebastian Crăciun (diagnosticat cu tetrapareză spastică), când, la numai 13 ani, i-a apărut primul volum. De atunci a mai scris 5 volume și toate acestea pentru a plăti operațiile și terapia, dar și pentru a o sprijini pe mama sa, Anca Crăciun,  președinte la Asociația umanitară „Freamăt de speranță”, să construiască,  la Câmpulung Moldovenesc – Bucovina, un centru de recuperare la standarde europene, pentru terapia acelor  copii care vor să meargă.

„Am început să scriu din pasiunea pentru citit, care la rândul ei e rezultatul setei de cunoaștere și a nenumăratelor ore petrecute satisfăcând-o, în lipsă de năzbâtii pe care să le fac, asemenea celor de vârsta mea.  Dar nu mă pot plânge, nu cred că aș fi putut să fac ceva mai folositor cu timpul meu, nu cred că aș fi putut avea un hobby mai de durată și mai folositor, cu mai multe posibilități de folosință, nu cred că aș fi putut altcumva să trăiesc atâtea vieți simultan. Din acest punct de vedere boala a fost o binecuvântare.”( Sebastian Crăciun)

Suntem în ajunul unei mari sărbători a creștinătății – Crăciunul, moment prielnic pentru a face o faptă bună. Vă rugăm să vă alăturați celor două ONG-uri care susțin acest proiect, Asociația „Universul Prieteniei” Iași (președinte Rodica Rodean) și  Asociația „Dreptul Basarabiei” (președinte Oleg Spînu), și să faceți o donație prin transfer bancar la:

 

Asociația Freamăt de Speranță

Cont RON:RO92BTRLRONCRT0308584101

Cont Euro: RO42BTRLEURCRT0308584101

Cont USD: RO46BTRLUSDCRT0308584101

COD SWIFT: BTRLRO22

Sau direct accesând această pagină: https://freamatdesperanta.ro/doneaza/

Intenționăm să edităm un volum în care să publice donatorii. În acest sens rog să trimiteți un scurt mesaj cu confirmarea donației și un text pentru publicare pe adresa de e-mail universulprietenie@yahoo.com.

Fiecare donator va primi un exemplar din această antologie a oamenilor cu suflet frumos.

Filed in: Administrație

Comments are closed.

;