Iulius Mall Iași propune o lună întreagă de reduceri. Vino să descoperi ofertele magazinelor!

Când te-a gândit la new year resolutions, ai spus și „new year, new me”? Iulius Mall Iași îți propune să îți începi anul cu ceea ce iubești cel mai mult: sesiuni formidabile de shopping. Vino să descoperi super reducerile de iarnă și spune cu încredere „New year, new outfits”!

Ești fashion addicted? Atunci știi că în Iulius Mall Iași reducerile de iarnă au luat cu asalt magazinele. Promoții de până la 70% găsești la TerranovaKotonOne Star FashionZaraPull&BearH&M sau Stradivarius. Oferte pe care nu trebuie să le ratezi sunt și la BershkaBSBKeopsKarmaMari-KMotor și Rocco.

După ce îți reînnoiești garderoba, ai nevoie și de pantofi pe care să îi asortezi. In TempoMedeeaMelania și Salamander au oferte de până la 50%. Mai adaugă ținutei tale și o geantă de la Parfois, unde prețurile au scăzut la jumătateMeli Melo afișează promoții de până la 50%, așa că este momentul perfect să îți iei accesoriile care se potrivesc noilor tale ținute. Ani`sJolidon și Penti s-au pregătit cu promoții de până la 70%.

Nu i-am uitat nici pe sneakerheads, deci perechea ta preferată este acum la super reducere. Treci pe la Buzz Sneaker StationSizeerIntersport și Sport Vision și profită de ofertele care ajung și până la 60%! Și celelalte magazine de profil afișează promoții de iarnă.

Să nu uiți să intri și pe la magazinele de beauty. Parfumul tău preferat și fardurile care ți se potrivesc cel mai bine sunt acum la un super preț. CupioMarionnaudGerovital și The Makeup Shop au reduceri de până la 50%.

Dacă cititul este una dintre pasiunile tale, atunci vino în Iulius Mall Iași să vezi ce oferte găsești în Librarium! Samsonite îți propune reduceri de până la 50% la o selecție de produse, iar la Color ai promoții speciale.

Iar dacă tot ești în Iulius Mall, treci și prin foodcourt, să te odihnești puțin după atâta shopping și să profiți de ofertele restaurantelor.

Prima lună a anului stă sub semnul reducerilor, așa că ofertele sunt disponibile până pe 31 ianuarie 2021Consultă oferta completă pe http://iuliusmall.com/iasi/fashion/!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;