5:13 pm - Monday April 18, 1521

Pasionații de obiecte din trecut se întâlnesc la Weekend-ul de Artă și Antichități, la Palas

Tablouri impresionante, statuete inedite, bijuterii elegante și multe alte obiecte cu povești și patina timpului sunt prezentate la Weekend-ul de Artă și Antichități de la Palas. Vino să îi cunoști pe colecționarii de amintiri și să iei cu tine acasă una dintre piesele care îți vor înfrumuseța locuința!

 

În acest weekend, 29 – 31 ianuarie 2021, Atriumul Palas va fi cuprins de parfumul nostalgiei și de obiecte a căror valoare a crescut odată cu trecerea anilor, la Weekend-ul de Artă și Antichități. Piese de mobilier în stil gotic, de diferite dimensiuni, vor pune o amprentă elegantă în căminul tău, iar tablourile pictate cu atenție de artiștii vremurilor de demult, vor da pata de culoare pe care ți-o dorești.

Doamnele și domnișoarele vor descoperi bijuterii inedite: cercei mai extravaganți și sclipitori, care pot fi asortați la o ținută elegantă, sau mai fini, ce pot fi purtați la o ținută casual, inele cu pietre prețioase, dar și brățări și coliere ce pot fi oferite în dar. Domnii pot alege din colecțiile de ceasuri modelul care li se potrivește mai bine.

 

Vino la Weekend-ul de Artă și Antichități și completează-ți colecțiile de monede, timbre sau viniluri! Cauți de mult timp o carte care nu a mai fost reeditată? Ai șansa să o găsești la unul dintre standurile din Atrium.

 Vino în acest weekend la Palas și descoperă o frânturi din trecut!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;