5:13 pm - Tuesday April 19, 9988

Cadoul unicat de Dragobete îl găsești la Weekend-ul de Artă și Antichități de la Palas

În luna februarie, cu toții sărbătorim iubirea. Dragobetele se apropie cu pași repezi, iar Weekend-ul de Artă și Antichități de la Palas este locul perfect de unde să îi cumperi un dar unicat jumătății tale.

 

De Dragobete, iubim autentic românește. Weekend-ul de Artă și Antichități aduce obiecte cu patina timpului, de vineri până duminică, în perioada 19 – 21 februarie 2021, la Palas. Vino să afli poveștile pe care le au piesele de colecție, descoperă frânturi din trecut și întâlnește-i pe colecționarii de amintiri!

Pentru ea ai cercei extravaganțibrățări inedite de diferite modele și mărimi sau coliere cu pandantive extraordinare. Pentru el găsești ceasuri de la branduri de renumeviniluri cu trupele lui preferate sau aparate foto de colecție. Tot de aici vă puteți lua inelul de logodnă pentru a vă declara iubirea.

Orice casă are nevoie de o notă de autenticitate, iar obiectele aduse de expozanți sunt perfecte pentru a-ți înfrumuseța căminul. Oglinzi cu rame spectaculoase pentru un strop de eleganță, statuete inedite din bronz ori lemn sau lămpi care imprimă o lumină aparte căminului tău, pe toate le găsești în Atrium. Colecționarii sunt și ei așteptați la Weekendul de Artă și Antichități, de unde pot alege tablouripiesele de numismatică și timbre.

Ne vedem la Weekend-ul de Artă și Antichități, la Palas!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;