Jocuri istețe pentru copii fericiți, la Happy Color în Iulius Mall Iași

Ai un copil care se plictisește repede? În Iulius Mall Iași s-a inaugurat Happy Color, o lume a jocurilor interactive, educative, de societate și de stimulare a memoriei menită să distreze și, totodată, să ajute la dezvoltarea abilităților, a gândirii strategice și a laturii artistice.

 

Vino cu cel mic și descoperiți cât de interesante pot fi jocurile ce stimulează atenția sau cele care te provoacă să anticipezi mișcările adversarului. Happy Color se află la etajul doi al Iulius Mall Iași, lângă Librarium. Ca să fii sigur că celui mic îi plac jocurile pe care le alege, le poți testa împreună cu el, în zona atelierelor din magazin. Pentru fiecare categorie există câte un exemplar care te poate cuceri înainte de a fi achiziționat.

Cu un design care pare desprins din basmele cu Peter Pan, Happy Color te așteaptă cu o varietate de jocuri: Walls&WarriorsPenguins on iceParking PuzzlerGhost HuntersChicken Shuffle Jr.Chicken WingsCrabz etc.

Tot în zona atelierelor, cei mici se pot implica în diferite activități: decupajpictura pe sticlăgravurăorigamimodelajquilling, și multe alte tehnici interesante. Pentru mai multe detalii despre ateliere, accesează pagina de Facebook Happy Color Iași!

Dacă plănuiești o petrecere în pijama sau aniversară și vrei ca el și prietenii lui să își antreneze mintea cu cele mai interesante jocuri, vino la Happy Color! Alege propunerile care crezi că îi vor încânta pe cei mici și închiriază-le! Da, ai înțeles bine, produsele pot fi luate acasă temporar. Stay tuned! Happy Color pregătește și Cafeneaua cu jocuri, un spațiu relaxant în care veți putea petrece timp de calitate împreună cu prietenii sau familia și cu minunatele jocuri Happy Color, savurând o cafea delicioasă sau un ceai aromat.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;