„Celebrating Girl Power” cu un iPhone 12, sesiuni de shopping și alte cadouri, la Iulius Mall Iași

Catwoman, Wonder Woman, Elastigirl sau Supergirl sunt doar câteva dintre eroinele care ne inspiră, însă adevăratele femei puternice, ce ne demonstrează în fiecare zi că nimic nu este imposibil, sunt cele de lângă noi. „Celebrating Girl Power” la Iulius Mall Iași cu cele mai tari premii: un iPhone 12 și vouchere pentru sesiuni de shopping!

 

Nu are privire cu raze X, cu siguranță nu are atât de multă forță încât să ridice o mașină cu mâinile goale și nici nu are super-elasticitate, dar te trezește dimineața cu cea mai bună cafea, te ajută să îți alegi cele mai cool outfit-uri și te încurajează să fii cea mai bună versiune a ta. La Iulius Mall Iași, de vineri până luni, în perioada, 5 – 8 martie 2021„We Are Celebrating Girl Power” cu premii speciale. Dacă faci cumpărături de minimum 150 de lei și mergi cu bonurile la Centru Info, primești instant vouchere la magazinele tale favorite. La Marionnaud poți alege din varietatea de parfumuri cu note dulci sau fresh, Cupio te așteaptă cu cea mai nouă gamă de oje în nuanțe puternice sau pastelate, Levi Jewelry îți propune colecția de cercei din aur sau argint, iar Jolidon și One Star Fashion te așteaptă cu piese vestimentare în tendințe.

Pentru că orice eroină are nevoie de un super „tool”, după ce primești premiul instant, te înscrii automat în marea tombolă pentru un iPhone 12. Ești mereu activă pe rețelele de socializare, crezi că pozele fără filtrele de pe Instastory sunt plictisitoare, iar telefonul tău începe să nu mai facă față? Vino la Iulius Mall Iași și poți fi eroina câștigătoare! Extragerea va avea loc marți9 martie, de la ora 12.00.

Supergirls, ne vedem în Iulius Mall Iași!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;