Weekend-ul de Artă și Antichități aduce „frânturi de istorie” la Palas

Despre trecut poți afla de la bunici, din cărțile de istorie sau de la colecționarii de amintiri și obiecte cu patina timpului. Weekend-ul de Artă și Antichități revine la Palas și în acest sfârșit de săptămână, iar expozanții sunt pregătiți să îți spună poveștile pieselor pe care le aduc cu ei. Vino să vezi „frânturile de istorie” din Atriumul Palas!

 

Colecționarii, pasionații de trecut și curioșii sunt așteptați, în perioada 26 – 28 martie 2021în Atriumul Palas, unde vor descoperi „martori ai trecutului”, la Weekend-ul de Artă și AntichitățiBroșe cu modele deosebite, o varietate de cerceiinele cu pietre prețioase și semiprețioase sau coliere ce pot fi asortate la orice tip de ținută, toate au o eleganță specială, iar odată cu trecerea timpului au devenit din ce în ce mai deosebite. Vino la Palas să descoperi bijuteriile care ți se potrivesc!

Vinyl-uri cu formații ce au cucerit lumea muzicii, aparate de fotografiat  de colecție sau ceasuri de mână cu sistem mecanic sunt alte câteva  propuneri ale expozanților. Weekend-ul de Artă și Antichități aduce în Atrium și obiecte care obișnuiau să înfrumusețeze casele de odinioară: veselă din sticlăseturi de ceai din porțelan cu modele boeme, veioze din vitraliuoglinzistatuete de diferite dimensiuni și în diverse stiluri, dar și ceasuri de peretede masă sau decorative și multe altele.

Ne vedem la Weekend-ul cu Artă și Antichități de la Palas!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;