Cursuri de formare profesionala in sectorul HORECA

Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” Bucureşti impreuna cu Schultz Consulting organizeaza cursuri de formare profesionala din cadrul Proiectului „Securitatea şi sănătatea în muncă, o premisă pentru competitivitate”, adresat sectorului HORECA (Hoteluri, Restaurante Catering), din Judetul Iasi.

Cursurile sunt gratuite si se adresează întreprinzătorilor, managerilor si angajaţilor din sectorul HORECA (hoteluri, restaurante, catering si alte unitati de cazare sau alimentatie publica), minim absolventi de studii liceale si cuprind:

1.       Curs de „Competente antreprenoriale”

2.       Curs de „Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca”

Programul se va desfasura pe o perioada de 3 zile, la Camera de Comert Iasi, in perioada 20-22 mai 2013 : Luni 20 Mai orele 16-20; Marti 21 Mai orele 16-20; Miercuri  22 Mai orele 16-20. Miercuri 22 mai vor avea loc examenele de absolvire.

Fiecare curs este autorizat ANC se finalizeaza cu diploma recunoscuta la nivel national de catre Ministrerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente:

–       copie dupa diploma de bacalaureat

–       copie dupa cartea/buletinul de identitate

–       copie dupa certificatul de nastere

–       copie dupa documentul care atesta schimbarea numelui (daca e cazul)

–       adeverinta care atesta calitatea de angajat/manager/intreprinzator  in sectorul Horeca- original

 Pentru înscriere la cursuri ne puteţi contacta prin e-mail la adresa alina.mihalache@schultz.ro persoană de contact Alina Mihalache, telefon 0728163303.

Proiectul naţional strategic „Securitatea şi sănătatea în muncă, o premisă pentru competitivitate” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! Mai multe informaţii despre proiect puteţi afla accesând pagina de internet: http://ssm-competitivitate.inpm.ro.

Filed in: Economic

Comments are closed.

;