Cartofisserie aduce „Cartoful Rege” în Iulius Mall Iași

Crescuţi cu grijă, culeşi cu răbdare, cartofii proaspeţi de la Cartofisserie au ajuns şi în Iulius Mall Iași. Noua locație din foodcourt te invită la o experienţă a gustului şi a bunei dispoziţii. Vino în Iulius Mall, comandă o porție de cartofi proaspeţi, prăjiţi pe loc, alege sosurile tale preferate şi lasă-te purtat de gust şi de savoare!

 

Babypetitmediu sau grande, cât de foame îți este? Cartofisserie, noul restaurant din foodcourt-ul Iulius Mall Iași, ți-a pregătit un meniu special, care are la bază Cartoful Rege. Alese cu grijăspălate cu atențietăiate pe loc și prăjite în coajă, „merele pământului” te aşteaptă să le descoperi și să le savurezi împreună cu prietenii, pe terasa Iulius Mall Iași.

Pe lângă cartofii fără egal, Cartofisserie ți-a pregătit și câteva meniuri speciale. Pentru iubitorii de carne, opţiunile sunt variate: de la clasicele Crispy Strips, PUIpiţe Crispy sau Aripioare picante până la FrigăPui, cârnăciori picanţi (Picănţei) sau meniul Gourmand pentru cei mai pofticioşi. Cei care preferă brânza pot alege Mozza Sticks sau Perniţele de brânză – savuroase, delicioase, cu puternic gust de „mai vreau”. Încearcă-le pe toate și află care este preferatul tău!

Ce merge cel mai bine cu o porție de cartofi prăjiți decât un sos? Noua locație din Iulius Mall Iași te întâmpină cu o gamă de 12 sosuriCheesy crazy pentru fanii de brânzeturi, iar dacă ești mai old school, ai KetchupMaioneză sau Usturoi. Cartofisserie are și propuneri îndrăznețe pentru curajoși: Samurai, Hot ShotCocktail, Jamie, Barbeque şi multe alte gusturi irezistibile.

Ne vedem la Cartofisserie, în Iulius Mall Iași!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;