Apariție inedită în Iași! Vedeta care ne-a pus pe jar! Detalii pe www.facebook.com/chasings

Vineri după-amiază și-a făcut apariția în Iași, conducând o mașină de lux și fiind urmărit în permanență de un convoi de paparazzi și de admiratoare.

Primele imagini surprinse ne confirmă faptul că el nu dorește să fie văzut și încearcă să acționeze cât mai discret posibil. Poartă ochelari, conduce o mașină superbă și zilele acestea a fost zărit în principalele zone al Iașului: prin Păcurari, în principalele puncte din Centrul orașului, prin Podu Roș, pe Bulevardul Independenței sau în Copou.

Dacă l-ați văzut și ne puteți oferi mai multe detalii despre plimbările sale prin Iași, lăsați-ne un mesaj pe pagina de facebook Chasing Stars TV (www.facebook.com/chasings).

Informațiile inedite din cadrul urmăririi ne dezvăluie că o brunetă din convoiul de fete aflate pe scutere este mai apropiată de șofer, iar unul dintre bărbați a fost surprins cu gesturi codificate, de aceea bănuim că este asistentul său personal sau bodyguard-ul.

Urmărirea este descrisă detaliat pe pagina de facebook a televiziunii Chasing Stars, unde găsiți poze și înregistrări unice realizate de echipa tv.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;