Proiectul privind alocarea sumei de 650.000 de euro către Politehnica Iaşi a fost amânat pentru săptămâna viitoare

Proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 3.257.200 de lei de la bugetul local către Asociaţia Club Sportiv Municipal (ACSM) Politehnica Iaşi, inclus pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a Consiliului Local, a fost retras la propunerea iniţiatorului, respectiv a primarului Mihai Chirica, urmând a fi supus spre dezbatere şi aprobare în cadrul unei şedinţă care va avea loc săptămâna viitoare.

„Având în vedere complexitatea acestui proiect de hotărâre şi pentru ca acesta să poată fi dezbătut şi supus spre aprobare cu toate elementele necesare de către consilieri, propun retragerea lui de pe ordinea de zi şi discutarea acestuia într-o şedinţă ulterioară, care va avea loc săptămâna viitoare”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Potrivit proiectului de hotărâre, suma de 3.257.200 de lei (aproximativ 650.000 de euro) urma să fie alocată ACSM Politehnica Iaşi conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Banii erau necesari ACSM Politehnica Iaşi pentru plata datoriilor acumulate în acest an de clubul de fotbal către bugetul de stat şi pentru salariile jucătorilor.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;