Evenimentele din week-end de la Palas

Și în acest final de săptămână, ansamblul Palas îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai în „inima oraşului” cu evenimente deosebite, pentru toate vârstele.

În luna dedicată Campionatului European de FotbalPalas Mall îi invită pe microbişti să vizioneze meciurile echipelor favorite pe ecranele gigant din food court. De astăzi,8 iunie 2012, şi până la finele competiţiei sportive, toate partidele de fotbal vor fi transmise în direct pe LCD-urile din food court.

Sâmbătă9 iunie, de la ora 10.00, peste 300 de copii vin la Palas Mall pentru a demonstra cât sunt de talentaţi la pictură şi desen. Prichindeii, din întreaga regiune, au ca temă creativă: grădina Palas.

Tot sâmbătă, în piaţeta centrală din Palas MallSmooth Jazz Duo îi aşteaptă pe iubitorii muzicii jazz să asiste la un spectacol aparte. De la ora 15.00, timp de două ceasuri, Alex Jaxx şi Cătălin Huţanu vor încânta audienţa cu tonalităţi şi ritmuri unice de saxofon şi pian. Absolvent al Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi, Alex Jaxx a participat la numeroase concursuri de jazz, reuşind să se impună în 2009, la Sibiu Jazz Festival, unde a câştigat titlul de „Cel mai bun instrumentist”, iar împreună cu formaţia sa a obţinut Trofeul Festivalului. Și Cătălin Huţanu este un artist talentat, laureat al aceluiaşi festival, în 2010, câştigând premiul de compoziţie.

De la ora 17.00, evenimentele dedicate muzicii se mută în pavilionul din grădina Palas. Aici, tinerii artişti ai Cvartetului Symphonis vor interpreta melodii din coloanele sonore ale celor mai cunoscute filme. Spectacolele de muzică instrumentală live vor deveni o tradiţie la Palas, astfel că în fiecare sâmbătă după-amiază, în piaţeta centrală din mall şi în grădina publică, publicul va avea parte de cele mai frumoase concerte.

Și pentru copii, Palas a pregătit un program special! Duminică10 iunie, marionetele de la Teatrul „Luceafărul” vor prinde viaţă în povestea „Dumbrava Minunată”. Aventurile Lizucăi şi ale lui Patrocle vor putea fi urmărite de prichindei în Pavilionul Muzical, de la ora 10.00. Distracţia dedicată celor mici continuă, de la ora 11.00, înpiaţeta centrală, cu o petrecere de poveste – „Alice in Palas Land”Jocuri interactivesesiuni de face-paintingbaloane modelatoare şi întâlniri cu personajele preferate – acestea sunt doar câteva din surprizele pentru copii.

Filed in: Economic, Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;