Universitatea de Arte “George Enescu”, semnatară a actului de înfiinţare a Consorţiului Universitar “Arte”

Sâmbătă, 12 iunie, la Iaşi va fi semnat contractul de parteneriat pentru constituirea Consorțiului Universitar “Arte”, desfășurat sub egida Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași.

La eveniment vor participa 19 universități din România și Republica Moldova, după cum urmează: Universitatea Națională de Arte din București, Universitatea  Națională de Muzică din București, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” din București, Universitatea de Arte și Design din Cluj-Napoca,  Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca,  Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași, Universitatea de Arte din Târgu Mureș,  Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Universitarea de Vest din Timișoara, Universitatea  “Transilvania” din Brașov, Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea “Ovidius” din Constanța, Universitatea din Craiova, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Oradea, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea din Pitești, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Potrivit iniţiatorilor proiectului, Consorțiul Universitar “Arte” are ca scop dezvoltarea colaborării în domeniile științific și didactic între universitățile participante, prin promovarea valorilor comune și realizarea proiectelor în parteneriat.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;