Costel Enache este noul antrenor al lui Poli Iaşi

După mai multe zile de incertitudini, timp în care noua conducere a Politehnicii Iaşi a purtat negocieri cu mai mulţi tehnicieni, echipa din Dealul Copoului şi-a găsit, în sfârşit, antrenor, în persoana lui Costel Enache, tehnician care a mai lucrat în Copou în urmă cu opt ani.

CSM Politehnica Iași are un nou antrenor. Costel Enache a acceptat propunerea conducerii clubului din Copou și va fi tehnicianul echipei în sezonul viitor. În primele zile ale săptămânii viitoare, Costel Enache va fi prezentat oficial, prilej cu care vor fi anunțate și alte detalii ale colaborării”, se arată într-un comunicat postat duminică după amiază pe site-ul clubului moldovean.

În vârstă de 48 de ani, noul antrenor principal al Politehnicii Iaşi a antrenat-o în sezonul trecut pe Universitatea Cluj. În cariera sa, Costel Enache le-a mai antrenat pe CSM Roman, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dunărea Galaţi, FC Botoşani, Astra Giurgiu, AFC Hermannstadt, Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj. De asemenea, Enache a fost şi selecţionerul naţionalei României (under 19).

Potrivit unor surse din cadrul clubului, “secundul” lui Costel Enache la Iaşi va fi fostul internaţional Cătălin Munteanu.

Costel Enache va veni marţi la Iaşi pentru a semna contractul cu echipa din Dealul Copoului, urmând ca miercuri, 13 iunie, să aibă loc reunirea lotului.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;