Au reînceput serile magice în Amfiteatrul Palas: concertele și piesele de teatru, „actorii” principali ai scenei

Filarmonica „Moldova” din Iași începe în această săptămână stagiunea estivală în Amfiteatrul Palas, unde va încânta publicul cu experiențe muzicale simfonice și concerte inedite susținute de corul academic. Iubitorii de teatru sunt așteptați și ei cu piese consacrate în istoria dramaturgică, puse în scenă de actorii de la Ateneul Național din Iași.

 

Miercuri, 23 iunie 2021de la ora 19.00pe scena Amfiteatrului Palas se va juca comedia „Pijamale”, care a avut un real succes pe Broadway și Hollywood. Intrigi, farse pline de umor, promisiuni, răsturnări de situație sunt ingredientele care vor încânta publicul. Și „Domnul Goe” ajunge la Palas duminică27 iuniede la ora 12.00, și le va povesti copiilor aventurile sale. Vino împreună cu cel mic și descoperiți unul dintre cele mai iubite personaje conturate de Caragiale, geniul comicului românesc! Piesele de teatru sunt puse în scenă de actorii Ateneului Național din Iași, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul instituției sau direct de la casieria Amfiteatrului Palas, cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Stagiunea estivală a Filarmonicii „Moldova” Iași începe joi, 24 iunie 2021de la ora 19.00, cu un concert cu muzică de film susținut de Orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu. Seria surprizelor continua și vineride la ora 19.00, iar sâmbătă ești așteptat cu un spectacol muzical al corului academic „Gavriil Musicescu”. Biletele la concertele susținute de Filarmonica „Moldova” Iași pot fi obținute de pe site.

 

Pelicula „Chef” a fost reprogramată și va rula vineri, 25 iunie, de la ora 21:30, în parcul Palas. Cei care vor să petreacă mai mult timp împreună cu prietenii, sunt așteptați, de la ora 16:00, cu băuturi răcoritoare, preparate delicioase, dar și cu o atmosferă pe măsură, susținută de cvartetul Anima.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;