ERA Shopping Park vine cu o nouă surpriză pentru cei mici!

Animale de marime naturala şi echipamente interactive HD Kinectimals

Girafele de peste 4m înălţime, elefantul, leul, zebrele, urşii panda şi reptilele sunt prietenii care vor sta cuminţi la pozat în cadrul ansamblului de joacă. Printre atracţiile verii se numără podul mişcător, trecerea cu liane, toboganul si zona cu nisip pentru exploratorii adevăraţi. Toate aceste aventuri vor culmina cu peştera secretă, unde copiii vor descoperi și vor putea interacţiona cu animăluţele videoproiectate, prin intermediul unui sistem Kinect HD. Copiii vor putea mângâia, arunca jucării sau hrăni puiuți virtuali de tigru, urs panda sau panteră.

Program cu animatori

Jungla de joacă este deschisă celor mici in fiecare zi in intervalul 12.00 – 20.00. În plus, copiii se pot juca alături de animatori profesionişti zilnic între 18.00 şi 20.00 iar în weekend între 12.00 şi 20.00.

1000 de cadouri şi surprize în week-end-uri                            

In fiecare week-end, in intervalul 9:30 – 21:30, copiii ai căror părinți realizează cumpărături de minim 100 lei din galeriile comerciale ERA Shopping Park intră în joc şi au şansa de a câştiga într-o manieră distractivă unul din cele 1000 de premii reprezentând jucării, dulciuri sau vouchere pentru circuitul de karting.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;