Miss URF – Underground Rock Festival, în acest week-end, la Iaşi

Vineri, 2 iulie, și sâmbătă, 3 iulie, la RockNRolla Iași se desfășoară Miss URF – Underground Rock Festival.

În ambele zile vor avea loc activități artistice conexe cu invitați cunoscuți din Iași. Alături de PARTENERII noștri, spectatorii sunt invitați să contribuie benevol la susținerea artiștilor de pe scenă și de lângă scenă, prezenți la manifestarea din 2 și 3 iulie de la RockNRolla Iași. Detalii despre parteneri și invitați, pe pagina https://www.facebook.com/MissURFiasi

În lumina noilor măsuri de relaxare anunțate din data de 1 iulie, vă lăsăm doar MASCA și o declarație pe proprie raspundere prin care fiecare participant își va asuma respectarea normelor în vigoare (Hotărâre CNSU 41 din 24.06.2021, HG 636 / 09.06.2021, Ordin comun MC/MS nr. 3107/851/2021). Pentru că URFii sunt responsabili cu ei și cu cei din jur.

De asemenea, nu există limită maximă de vârstă pentru a participa la Miss URF. În schimb avem o limită minimă – copiii sub 6 ani pot fi afectați de zgomot, căldură și mediul specific adulților. Copiii care au peste 6 ani (însoțiți de cel puțin un părinte / tutore) pot fi spectatori iar accesul TUTUROR spectatorilor se face pe bază de contribuție pentru artiști, fără nici o discriminare. Vă reamintim că Miss URF este un Festival care nu primește finanțare de la vreo instituție publică sau de la vreo corporație iar ARTIȘTII sunt plătiți din contribuția publicului spectator.

Vineri, 2 iulie, între orele 12.00 și 18.00, copiii și adolescenții din Iași ce formează 11 trupe vor urca pe scena Miss URF pentru a performa, live, în fața publicului.

Trupele înscrise sunt de la Petran Music School și de la Paradis College din Iași. De asemenea, în cadrul Proiectului “Miss URF – DEBUT ROCK” se desfășoară ateliere de

  • Istoria chitarei electrice și
  • Inginerie de sunet, susținute de către conf.univ.dr. Dan Spînu
  • Canto – susținut de către Daniela Cojocaru
  • Songwriting – susținut de către prof. Ramona Cojocaru

Tot vineri, 2 iulie, între orele 19.00 și 22.00, scena Miss URF va fi luminată de LUNA AMARĂ (Cluj) în deschidere concertând trupa CROSSBONE (București).

Sâmbătă, 3 iulie, între orele 16.30 și 22.00, vor urca pe scenă cinci trupe rock din Iași: Granophyre, Belzeduh, Stanker, Beauty And The Rat şi Tribute to The Doors (în ordinea recitalurilor).

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;