Terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv “Emil Alexandrescu” va fi reabilitat şi modernizat

Municipalitatea ieșeană va începe în curând lucrările de modernizare a terenului sintetic din cadrul Complexului sportiv “Emil Alexandrescu” din Copou, în cadrul unui proiect aprobat recent de Consiliul Local.

Suma totală alocată pentru aceste proiect este de un milion de lei, cu TVA, iar firmele care doresc să participe la licitația de execuție a lucrărilor pot depune oferte până pe 4 august. Criteriul de atribuire a licitației este prețul cel mai scăzut, lucrările urmând să dureze maxim trei luni de la semnarea contractului, anunţă într-un comunicat Biroul de presă al Primăriei

Lucrările de modernizare vor consta în decopertarea gazonului sintetic existent, montarea de gazon sintetic nou (cu granule de nisip și granule de cauciuc), precum și montarea a două seturi de porți de joc (cu plase) și a două bănci de rezerve (fiecare a câte 14 locuri).

Gazonul sintetic va fi realizat în conformitate cu normele Uniunii Europene, agreat de Federația Internațională de Fotbal și Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) ca alternativă a gazonului natural. Suprafața care va fi înlocuită cu gazon sintetic este de 6.135 metri pătrați, terenul de joc având lungimea de 91,10 metri și lățimea de 62,15 metri.

„Folosit la maximum de echipa de seniori şi grupele de copii şi juniori ale Clubului Sportiv Municipal Politehnica pentru meciurile oficiale şi amicale ale viitorilor fotbaliști ai Iaşului, dar şi de echipa de fete Navobi sau de grupele de juniori ale Liceului cu Program Sportiv din Iaşi, starea terenului s-a degradat, a intervenit uzura, fiind imperios necesare lucrări de modernizare a gazonului sintetic”, se arată în caietul de sarcini întocmit de reprezentanții municipalității.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;