“Vacanţă la Iaşi”, mini-ghid turistic destinat celor care vizitează capitala Moldovei în perioada verii

Primăria Municipiului Iași a realizat un mini-ghid turistic intitulat „Vacanță la Iași”, material care îşi propune să fie un ajutor pentru turiștii care vin la Iași în perioada verii, dar și pentru ieșenii aflați acasă.

“După cum se știe, instituțiile de cultură precum Teatrul Național sau Opera Română nu au stagiune în lunile de vară, dar sunt multe alte moduri în care cei care vin sau rămân în Iași își pot petrece timpul liber într-un mod plăcut.  Publicația este una electronică, în format pdf, este gratuită și este postată pe site-ul Primăriei, de unde poate fi descărcată de oricine este interesat: https://bit.ly/3x4etyq și https://bit.ly/3ByRKOj. De asemenea, ghidul va fi trimis și altor publicații de timp liber, hotelurilor și diverșilor operatori de turism pentru a îl putea preda în mod gratuit clienților lor”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Materialul este împărțit în șapte categorii (Muzee, Spiritualitate, Biblioteci, Cinematografe, Recreere – Agrement, Sport și Evenimente) și cuprinde descrieri ale obiectivelor, adrese, site-uri, orare de funcționare, tarife ,etc.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;