Lucrările de amenajare a sensului giratoriu de pe DN 28, de la Leţcani, finalizate la sfârşitul săptămânii

Duminică, 15 august, vor fi finalizate lucrările de amenajare a sensului giratoriu provizoriu de pe DN 28, km 60+470, Lețcani, intersecție cu DJ 248B, Bogonos, județul Iași.

Măsura reprezintă efortul comun al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iași, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iași – Serviciul Rutier și al Primăriei Lețcani, în vederea reducerii riscului de accidente constatat în zonă.

“Lucrările au fost executate în regie de Secția Drumuri Naționale Iași și au constat în supralărgirea carosabilului prin casetare și așternere de mixtură asfaltică, cu montarea semnalizării rutiere corespunzătoare. De asemenea, intersecția va beneficia de instalație de iluminat prin panouri solare. Urmează executarea premarcajului rutier și montarea de parapet lestabil (din material plastic), marcajul permanent urmând a fi executat în perioada următoare, în funcție și de condițiile meteo”, precizează reprezentanţii DRDP Iaşi într-un comunicat remis redacţiei.

DRDP Iași lansează către conducătorii auto un apel la înțelegere pentru eventualul disconfort produs în trafic prin executarea lucrărilor, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea noii semnalizări instituite în zonă.

Reamintim că, în vederea asigurării unor condiții optime de siguranță și confort în trafic, în perioada mai-iunie, întregul tronson cuprins între Podu Iloaiei și Lețcani a beneficiat de lucrătorii de așternere a covorului asfaltic, executat de Secția Drumuri Naționale Iași.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;