5:13 pm - Friday April 18, 4160

„Zilele modei”, la Palas: Atipic Beauty și Kids Fashion Festival First Models

Modelele de catwalk, show-urile fashion și muzica sunt temele principale care se vor armoniza, în această săptămână, în ansamblul Palas. Atipic Beauty aduce în parcul Palas un eveniment inedit, unde 12 modele vor demonstra cât de importantă este încrederea în propriile puteri. Tot despre modă va fi și la Kids Fashion Festival First Models, unde vor fi prezentate ținute inspirate pentru cei mici. Eleganța va fi redată și în note muzicale, de către artiștii Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași.

 

„Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!” este motto-ul sub care se desfășoară cea de-a 25-a ediție Atipic Beauty Iași 2021Marți17 august 2021de la ora 18.00în parcul Palas12 modele de catwalk, dar în special modele de viață, vor defila în creații vestimentare semnate de: L’Atelier CoutureNICHI by Cristina NichitaMahnoor the brandPasha Men’s WearLuminiţa BalazsCiprian CozmaNISSAD’ORValentina CC şi GEMELLIIntrarea este liberă, însă se vor putea face donații către Asociația Open Your Heart, care a organizat evenimentul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și NICHI Cristina Nichita. Gazdele serii sunt îndrăgita prezentatoare Cosmina Păsărin și criticul de modă Alin Gălățescu. După evenimentul din parcul Palas, cele 12 modele vor susține un show de modă și în Cluj-Napoca, iar pe 21 august vor fi prezente în Iulius Town Timișoara pentru o defilare pe covorul roșu. Intră pe pagina de Facebook a evenimentului și află mai multe detalii!

Următorii care vor urca pe catwalk-ul din parcul Palas sunt micile manechine de la Kids Fashion Festival First Models. Mai este puțin și începe școala, iar ținuta perfectă este cea plină de inspirație, creativitate, dar și cu un strop de personalitate. Vino împreună cu cel mic, sâmbătă21 augustde la ora 19.00, să descoperiți propunerile designerilor și brandurilor dedicate copiilor!

Eleganța show-urilor de modă este completată și de concertele susținute de Filarmonica de Stat „Moldova” Iași, în Amfiteatrul PalasJoi și vineri19 și 20 augustde la ora 19.00Ansamblul de alămuri și percuție va susține două spectacole cu totul speciale, unde invitat special este Gabriel Gyarmati, care va cânta la trompetă și fligornSâmbătăde la ora 19.00Corul academic „Gavriil Musicescu” va interpreta partituri ale compozitorilor, precum: H. Arlen, G. Gershwin, B. Oakland, K. Shaw, dar și mulți alții.

Săptămânal, ansamblul Palas propune ieșenilor evenimente artistice, educaționale și de entertainment, unde publicul se bucură gratuit de spectacole în aer liber sau în spațiile special amenajate. Ne continuăm misiunea de a contribui activ la evoluția socială și culturală a întregii regiuni de nord-est, astfel că, suntem oricând deschiși să sprijinim organizatorii de evenimente. Contactează-ne pe marketing.palas@iuliusmall.com !

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;