5:13 pm - Friday April 19, 7957

Spitalul de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva” din Iaşi, nominalizat la Premiul de Excelenţă în Servicii Medicale

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sfînta Parascheva” din Iași a fost nominalizat alături de alte instituții medicale din lume pentru acordarea Premiului de Excelență în Servicii Medicale de către London Achievements Platform.

Prin acordarea acestei distincţii, iniţiatorii proiectului urmăresc să promoveze şi să recunoască meritele în domeniul lor de activitate al instituțiilor și organizațiilor de stat sau private din întreaga lume.

“Ne bucurăm că pe domeniul medical, spitalul nostru este printre nominalizaţi la acest premiu. Reputația unității medicale, siguranța și eficiența metodelor de tratament, pregătirea personalului, serviciile oferite și feedback-ul pacienților, au fost criteriile care au contat definitoriu pentru nominalizare. Acest lucru ne ambiționează și ne motivează să îmbunătățim în continuare serviciile acordate pacienţilor și să ajutăm prin cunoștințe medicale, practică  și devotament, fiecare pacient ingrijit în spitalul nostru, spital care tratează bolnavi din toată regiunea Moldovei și nu numai. Așteptăm cu interes decizia organizatorilor și suntem recunoscători pentru faptul că Spitalul Clinic de Boli Infecțioase”Sf. Parascheva” din Iași este văzut și recunoscut la nivel internațional”, a declarat Florin Roşu, managerul acestei unităţii medicale.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;