A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la „Iași Industrial Park”

În cursul zilei de astăzi a fost predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la „Iași Industrial Park”, obiectiv de investiţii care urmează să fie ridicat pe raza comunei Leţcani.

Cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a semnat ordinul de începere a lucrărilor, al căror termen de finalizare este de 24 de luni.

„Ne propunem ca prin Iași Industrial Park să atragem investiții de aproximativ 100 de milioane de euro și astfel să creștem și PIB-ul județului nostru și să dezvoltăm cât mai mult mediul de afaceri ieșean. Aș vrea să le mulțumesc tuturor consilierilor județeni,  indiferent de culoarea politică, pentru că împreună ne-am asumat că vom dezvolta județul Iași”, a declarat președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

“Astăzi este o zi istorică pentru comuna Lețcani. Se dă startul construirii parcului industrial pe care l-am așteptat de foarte mulți ani. Este un lucru extrem de util pentru comunitatea noastră pentru că acest parc va genera la rândul său investiții care ne vor aduce locuri de muncă și fonduri  pentru comuna Lețcani, dar și pentru județul Iași. Facem un apel pe această cale tuturor investitorilor să vină și să construiască în acest parc industrial pentru că vor avea facilități și vor putea crește economic”, a spus primarul comunei Lețcani, Stelian Turcu.

În urma desfăşurării licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean Iaşi, câștigătoare a fost desemnată SC Iasicon SA Iași, valoarea contractului fiind de 15.024.644,13 lei, fără TVA.

„Iaşi Industrial Park” va fi amenajat pe un teren cu o suprafață de 18,6 hectare, la intrarea în comuna Lețcani. Lucrările presupun construirea  unei clădiri administrative, a unui drum și a împrejmuirii, amenajarea terenului și realizarea rețelelor de utilități.

“Ne străduim, ca și la celelalte lucrări pe care le-am avut și au fost de un anumit nivel, să reușim să facem și această lucrare la același nivel de calitate”, a afirmat Titel Sinescu, directorul general al SC Iasicon SA.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;