In fata unei lectii de viata

Campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!”  a continuat cu vizita domnului  Florin Barhalescu, manager al firmei Icar Tours, cunoscut pentru initiativele educationale promovate in comunitatea ieseana.

Dl. Barhalescu a avut ocazia sa cunoasca modelul de buna practica in economia sociala Util Deco, vizitand atat atelierele unitatii protejate dezvoltate si sustinute de ADV Romania cat si noul serviciu inaugurat – Serviciul de arhivare si depozitare documente.

Incantat de ceea ce a vazut dl. Barhalescu, cunoscut si ca blogger a postat o fotografie de la atelierul de legatorie manuala si a comentat „ Merita sa ii vizitezi! Integrarea lor sociala este completata de dezvoltarea abilitatilor. Rezultatele sunt incredibile si constituie o reala lectie de viata!” (https://www.facebook.com/florin.barhalescu?fref=ts .

“Am identificat puncte comune de colaborare si cel mai probabil din toamna vom incerca un nou proiect de promovare a  acestui produs social, deosebit de important pentru incluziunea persoanelor cu dizabilitati din Iasi”- a precizat dna Mihaela Munteanu , director de dezvoltare si comunicare al ADV Romania.

Campania va continua sa promoveze Centru National de Economie Sociala prin atragerea atentiei asupra importantei acestui domeniu pentru o comunitate care nu plaseaza persoana cu dizabilitate doar ca „abonat” al serviciilor de asistenta sociala, ci si ca persoana independenta care poate crea, produce, trai normal.

Detalii cu privire la campanie va pot fi oferite de Mihaela Munteanu, Director de Dezvoltare si Comunicare ADV Romania, tel.0740513864, email:mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro .

Filed in: ONG-uri

Comments are closed.

;