Iulian Hușanu a demisionat din USR PLUS şi din Consiliul Local Iaşi

Consilierul Iulian Huşanu (USR PLUS) şi-a anunţat marţi demisia din partid şi din Consiliul Local Iaşi, după ce un cotidian local a dezvăluit în urmă cu o zi că firma la care acesta este acţionar unic ar fi încheiat mai multe contracte cu o primărie din judeţ, condusă de un reprezentant al USR PLUS.

“Având în vedere că în prezent unii colegi din USR PLUS consideră că realizarea unui PUZ sau afacerile cu instituţiile publice, chiar şi cu cele care nu au legătură cu USR-PLUS, nu pot fi realizate de către un membru de partid, vă rog să luaţi în considerare următoarea declaraţie: Subsemnatul, Iulian Huşanu, vă rog să luaţi act de demisia mea din calitatea de membru USR-PLUS. Sunt pe deplin conştient că această demisie îmi anulează şi dreptul de a mai fi consilier local”, a scris Iulian Huşanu pe contul propriu al unei reţele de socializare.

Demisia din partid şi din Consiliul Local a lui Iulian Huşanu fost confirmată şi de Organizaţia Judeţeană a USR PLUS, prin intermediul unui comunicat de presă.

“Transparența și corectitudinea sunt principalele valori care ghidează activitatea aleșilor locali USR PLUS. Atunci când proiectele personale interferează cu activitatea politică, aceste valori sunt cele care dictează drumul către o decizie corectă. Demisia colegului nostru este un gest de onoare și etică. Iulian Hușanu este un antreprenor de succes, cu multe proiecte personale importante pentru comunitate. Îi mulțumim pentru toate eforturile depuse până acum în activitatea de consilier și îi dorim mult succes în proiectele viitoare pentru Iași”, se precizează în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor USR PLUS, locul lui Iulian Huşanu în Consiliul Local Iaşi va fi luat de Oana Codru, în vârstă de 31 de ani, de profesie arhitect.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;