4:50 pm - Wednesday October 20, 2021

Iulian Hușanu s-a răzgândit. Nu mai demisionează din USR PLUS şi rămâne, în continuare, consilier local

Iulian Huşanu, consilierul local USR PLUS care ieri îşi anunţase demisia din partid şi din Consiliul Local Iaşi, după ce un cotidian local dezvăluise că firma la care acesta este acţionar unic ar fi încheiat mai multe contracte cu o primărie din judeţ, condusă de un reprezentant al USR PLUS, s-a răzgândit.

Acesta a anunţat miercuri, pe o reţea de socializare, că a revenit asupra demisiei din USR PLUS, după ce a primit mai multe mesaje în acest sens de la colegii de partid.

“Având în vedere mesajele primite de la foarte mulţi colegi din USR-PLUS, am decis să reevaluez momentul oficierii demisiei. Ca urmare, rămân deocamdată membru de partid, şi, mai mult decât atât, voi consilia şi pe alţi colegi pentru ca să nu se mai repete trecutul”, afirmă  Iulian Huşanu, care precizează că a retras “toate intenţiile de colaborare cu Primăria Mirceşti, deşi tot ce am făcut a fost legal, şi spre ajutorul comunităţii respective. Îmi pare rău pentru ei, vor trebui să se descurce cumva, astfel încât campania de vaccinare să nu sufere. Iar PUZ-ul rămâne un drept legal al familiei mele”.

Potrivit legii, odată cu revenirea asupra demisiei din partid, Iulian Huşanu îşi va păstra, în continuare, mandatul de consilier local.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;