Intalnire de afaceri la Camera de Comert si Industrie Iasi

Marti, 4 iunie 2013, incepand cu ora 13.30, la Camera de Comert si Industrie Iasi are loc o intalnire de afaceri la care participa Doamna Maria GRAPINI, Ministru Delegat pentru întreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si Turism, Ambasadorul Belgiei în Romania, Mr. Philippe Beke, si Mr. Timmerman reprezentant oficial al Guvernului Flamand si al investitorilor belgieni interesati de mediul de afaceri din Romania.

In cadrul discutiilor, vor fi abordate o serie de teme de interes actual pentru întreprinderile mici si mijlocii precum si oportunitati de colaborare romano-belgiene, în contextul unui climat economic în perpetua schimbare.

Evenimentul vine în sprijinul îndeplinirii obiectivului principal al Camerei de Comert si Industrie Iasi, respectiv asigurarea realizarii unei legaturi sustinute între reprezentantii mediului de afaceri si cei ai autoritatilor locale si centrale, în scopul identificarii si rezolvarii cu celeritate a problemelor cu care se confrunta întreprinzatoriisi initierea de masuri care sa permita adoptarea celor mai eficiente politici de sustinere.

Oamenii de afaceri care doresc sa participe la aceasta intalnire sunt rugati sa contacteze Camera de Comert si Industrie Iasi (e-mail: cciasi@cciasi.ro, tel.: 0232.268001, fax: 0232.214530).

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;