Caravana “Schimbă PET-ul cu biletul” ajunge vineri la Iaşi

Caravana “SchimbaPETulCuBiletul” ajunge vineri, 24 septembrie, la Iași, pentru a-i încuraja pe toți locuitorii orașului la o zi cu mai puțină poluare și mai multă grijă față de mediu.

Dacă ești din Iași, poți lua la tine 5 PET-uri sau doze de aluminiu pe care să le introduci în aparatele de colectare Tomra, puse la dispoziție de Kaufland România, în parcările celor 4 magazine Kaufland din oraș: Strada Mitropolit Varlaam 20, Str. Theodor Râșcanu 6A, Bulevardul Chimiei 2D, Șoseaua Păcurari 86M, iar voluntarii noștri te vor recompensa cu un cupon în baza căruia primești biletul de autobuz, valabil pe două călătorii.

Pentru a ne asigura că toată lumea știe regulile jocului, îți reamintim aspectele organizatorice ale campaniei:

  • Campania se va desfășura în intervalul orar 08.00-16.00
  • 5 deșeuri (PET, sticlă sau doze) = două călătorii

Ce deșeuri poți introduce în aparatele Tomra?

* PET-uri – de la 0.5 litri până la 2.5 litri – de la orice produs, orice culoare, orice formă;

* Doze de aluminiu de la băuturi – 0.25 – 0.5 litri;

* Sticle de sticlă – 0.25 – 0.5 litri.

* O persoană va beneficia de două călătorii o singură dată, indiferent câte deșeuri colectează;

* Cupoanele de la aparat se păstrează pentru primirea biletelor, iar în baza lor există o reducere de 20% la anumite produse.

* Fiecare persoană care va aduce deșeuri va fi înregistrată – astfel încât să poată fi înregistrate biletele: Nume, Prenume, Email/Telefon

“Caravana Schimbă PET-ul cu biletul” este o continuare a inițiativei inedite „Schimbă PET-ul cu biletul”, lansată la începutul acestei veri în Constanța, în premieră în România, ea având, atât obiectivul încurajării folosirii transportului public, cât și obiectivul de a promova colectarea și reciclarea deșeurilor care, pe lângă faptul că vor fi transformate în noi resurse, în acest context facilitează și accesul locuitorilor la transportul public.

Campania s-a bucurat de un real succes în rândul constănțenilor și craiovenilor, peste 5.500 persoane participând la campanie. Aceștia s-au mobilizat exemplar și au colectat 2.300 kg deșeuri, în cele 6 ediții desfășurate la Constanța și în ediția de la Craiova, oferind un răspuns pozitiv și contribuind la dezvoltarea unor orașe mai curate, prin implicare și responsabilitate.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;