5:13 pm - Saturday April 19, 4724

Încep lucrările de amenajare a grădiniţei din strada Codrescu

Primarul Mihai Chirica a semnat vineri contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare și amenajare a Grădiniței cu Program Prelungit (GPP) din strada Codrescu nr. 5, care urmează să fie amenajată în clădirea în care a funcţionat fosta Policlinică cu plată din Copou.

Procedura de achiziție publică a atras patru oferte, fiind adjudecată de SC Pavi-Lux SRL, pentru suma de 3.331.966,16 lei, fără TVA, respectiv 3.965.039,73 lei, cu TVA.

În prezent, municipalitatea pregătește predarea amplasamentului și începerea lucrărilor, acestea urmând a se desfășura pe o perioadă de 12 luni.

Noua grădiniță va avea o capacitate totală de 200 de locuri (în condiții normale) în opt săli de grupă. Investiția în noua unitate de învățământ are o valoare totală estimată de 5.556.875,17 lei, cu TVA.

“Pentru aducerea imobilului la standardele în vigoare, atât din punct de vedere sanitar, cât şi al stabilităţii şi siguranţei construcţiei, vor fi făcute mai multe lucrări, printre care refacerea zonelor de tencuială, lucrări de termoizolare, refacerea instalaţiilor electrice, termice și sanitare, refacerea aleilor și trotuarelor din preajma clădirii, amenajarea de rampe pentru persoanele cu dizabilități și cărucioare pentru copii”, precizează reprezentanţii municipalităţii într-un comunicat.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;